Vsak trenutek šteje. Z vami že več kot 100 let!

What our clients says

Mnenja

"Pohvala ekipi nujne medicinske pomoči"

Pišem vam v imenu moje stare mame. Stara je 100 let.. Sicer je dobrega zdravja, pred kratkim si je zaradi padca poškodovala glavo in potrebovala nekaj šivov. Na srečo poškodbe niso bile prehude in je bila po nekaj dneh odpuščena. Prosila me je, da vam pišem, saj želi pohvaliti in se še enkrat zahvaliti osebju iz reševalnega vozila, vsem zdravnikom in medicinskemu osebju Urgence UKCL, ki so jo tisto noč oskrbeli. Vsi so bili zelo prijazni in profesionalni, še nekaj dni mi je pripovedovala o njih. Resnično je hvaležna, da so tako lepo poskrbeli zanjo. Zahvali se pridružujem tudi jaz.

"Prevoz pacienta"

Želela bi se zahvaliti kolegu reševalcu za pomoč in varno izvedbo transporta kritično bolne nedonošenke v kaotičnih razmerah na relaciji Ljubljana – Jesenice. Običajno se oglašamo takrat, ko se imamo kaj za pritožiti, in večkrat pozabljamo, da je voznik reševalec  zelo pomemben član ekipe. V svojih 25 letih takšnih kaotičnih razmer še nisem doživela.

"Prometna nesreča"

Hčerko je zadel avto in ji zlomil nogo (šofer pa ušel). Reševalno vozilo je prišlo izredno hitro. Reševalca pa skrbna, pridna, s smehom takoj oskrbela poškodovanko. Celo glasbeno željo sta ji izpolnila, da je lažje prenesla šok in bolečino. Faci, res. Od srca hvala, saj imate plemenito delo. Težko delo, v nočnem času, vsega vidite…tako da res kapo dol in dobro, da vas imamo. Vse lepo in čim manj težkih primerov.

"Pohvala za prevoz iz DSO"

V petek sem bila z mamo, ki je oskrbovanka DSO na Urgenci v Ljubljani. Vljudno prosim, prenesite veliko zahvalo vsem, ki so poskrbeli zanjo. Od reševalcev, zdravnikov z ekipami, so bili vrhunski, profesionalni, prijazni, srčni. V manj kot treh urah sva bili nazaj v DSO. Na žalost se družba premalo ali sploh nič ne  zaveda, kako pomembni so ti zaposleni za vse nas in kaj bi brez njih. Po dolgih letih študija jih čaka težka, stresna, naporna služba ter neprijazna in agresivna družba. Hvala in srečno.

Imate vprašanje? Pokličite na  01 522 22 17